speedcache /cache/css/sc_e6138dcd6432b4c3675ddab3e8ca4fe3.css "rel =" stylesheet "/>Tilpasning af WP latest posts
  1. kb1234
  2. Funktionsideer til WP Latest Posts
  3. Onsdag 03 2017. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hvordan kan jeg nemt tilpasse mit layout, så jeg kan formatere billedet til det, jeg har brug for, og layout teksten, så det passer til stilen på mit websted?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Hvordan kan jeg nemt tilpasse mit layout, så jeg kan formatere billedet til det, jeg har brug for, og layout teksten, så det passer til stilen på mit websted?

Ja, du kan indstille billedstørrelse eller tilpasse kode til det, der passer til dit websted. (se vedhæftede billeder)

Håber det hjælper!
Skål,
Vedhæftede filer ( 2 )
Accepteret svar Venter på moderering
OK Fantastisk, så det er en funktion på pro-versionen?

Jeg har markeret teksten under 'Display og tema', og teksten vises ikke i widget'en?
Hvordan tilpasser jeg også teksten, så den følger tekststilen på mit websted?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål, der sælges før salg, for al teknisk anmodning bedes du give os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

Hilsen,
Accepteret svar Venter på moderering
Okay vil gøre det.

Når jeg køber proben, kan jeg stadig få plugin-opdateringer efter et år, eller skal jeg betale $ 39 hvert år for at have opdateringer?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Du bruger stadig vores plugin, når dit abonnement udløber. Du skal fornye, hvis du vil opdatere.
Bemærk, at vi anvendte en 20% FRA baseret på den offentlige pris ved fornyelse. Flere oplysninger om denne FAQ: https://www.joomunited.com/features-and-integrations-faq/how-does-membership-renew-and-billing-working-on-joomunited