1. jepqueens
  2. Funktionsideer til WP Latest Posts
  3. Mandag 22 2018. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Kan du venligst oprette en skærmindstilling for at vise en widget til WP Seneste indlæg på alle sider i redigeringstilstand. Når jeg vil føje en ny side til en indlægsblok, skal jeg åbne WP Sidste indlægsside og derefter medtage eventuelle nye sider. Kan du lave en lille widget, så når jeg opretter en ny side (i redigeringsfunktionen), har jeg en liste over alle mine WP Sidste indlæg-blokke, og jeg kan vælge (flere valg, dvs. afkrydsningsfelter), hvilke blokke jeg vil medtag den nye side i.

Jeg vedhæfter et billede af mine skærmindstillinger for at afklare, hvad jeg mener. Jeg vedhæfter også et billede af mine cacheindstillinger, så du kan se, hvad jeg mener med en liste over alle mine indlægsblokke, med et afkrydsningsfelt.

Tak skal du have.
Vedhæftede filer ( 2 )
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!