1. jepqueens
  2. Funktionsideer til WP Latest Posts
  3. Fredag 22 2018. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Muligheden for sider, der har en kategori, der skal inkluderes i indstillingen for valg af kategori. Lige nu tillader det kun indlæg, der har en kategori, at blive inkluderet.

OG / ELLER

Sideudkast, der skal ses på sidevalget, på den måde, hvis du planlægger en side, der skal offentliggøres på forhånd, kan du også vælge, hvilken indlægsblok den vil vises på, når den først er offentliggjort.

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!