1. qupunto
  2. Funktionsideer til WP Latest Posts
  3. Onsdag den 07 2018. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan godt lide at bruge kategorier på tværs, så nogle gange indlæg deler kategorier, der er alt for bredt til at bruge til filtrering. Som sådan kan jeg godt lide at filtrere sløjfen ved hjælp af kategori__og, så lad os sige, at jeg filtrerer efter kategori HUS og TRÆ, det vil vise alle træhuse. Dit plugin bruger kategori__in, som viser alle HOUSE og alle WOOD-kategorierne, hvilket betyder, at jeg kan få betonhuse parret med træstole i samme forespørgsel.

Kunne du medtage en OG / ELLER-mulighed, når du vælger kategorier / indlæg / sider i wplp-pluginadministratoren?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at kontakte os.
Dette er en god idé, vi undersøger, hvordan vi kan implementere det i en fremtidig version.

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
OK, det er noget, vi kan gøre for indlæg (kategorier af indlæg).
Vi vil prøve at implementere for at implementere den i den version, der i øjeblikket er under udvikling.