speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Er det muligt at kopiere en WPLP-blok?
  1. mikewolf1127
  2. Funktionsideer til WP Latest Posts
  3. Torsdag 22 2019. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg vil virkelig gerne være i stand til at kopiere en WP Latest Posts , så jeg ikke skal oprette en fra bunden med 90% de samme indstillinger.
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Jeg vil virkelig gerne være i stand til at kopiere en WP Latest Posts , så jeg ikke skal oprette en fra bunden med 90% de samme indstillinger.

Denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!