1. Norman Hanke
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. Torsdag 27 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kære JoomUnited Team,

vi har en udfordring i øjeblikket, hvor vi ikke er i stand til at konfigurere SEO Glossary så de passer til vores behov.
Situation:
Vi har 2 ordlister. Én til vores produkt (API-dokumentation) og en til vores proces. Vi kan aktivere alt eller intet for et bestemt afsnit, men hvad vi ikke kan gøre er at aktivere 1 ordliste for et bestemt afsnit og det andet for et andet afsnit.
I øjeblikket bruges begge ordlister og forstyrrer hinanden, fordi nogle ordbøger har forskellige betydninger eller vises, men i forkert sammenhæng.

Hilsen Norman Hanke;)
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Norman Hanke
Tak så meget for din venlige anmodning. Jeg arbejder på en nyere version af seo glossary og jeg vil give mulighed for at aktivere deaktivering af ordliste på baggrund af ordlister. Opret en supportbillet med joomla suepr admin og adgangskode, så jeg kan se i gang med det.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alax,

mange tak for at overveje Feature-ideen.
Mit firma har firewall-indstilling, hvor du kun kan gå ind i systemet, når du har en firmakonto, og det er før du selv har adgang til Joomla .
Der er heller ikke villige til at give adgang til vores system.

Den eneste ændring, vi har, er at bruge en TeamViewer-sesion.

Hilsen
Norman
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Norman Hanke
Tak så meget for dit venlige svar. Jeg arbejder med opdatering, og jeg sender dig en dev version så hurtigt som muligt.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. # 3
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alax,

Jeg er meget glædeligt overrasket over, at du prøver at hjælpe os på denne ukomplicerede og hurtige måde, men du behøver ikke at blive stresset med implementeringen, fordi jeg er på holliday i de næste 3 uger.

Hilsen
Norman
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. # 4
Accepteret svarVenter på moderering
@ Norman Hanke
Kan du venligst oprette en billet i billetsupport, når du er tilbage fra ferie.så sender jeg dig udviklerversion til test.
Jeg tilføjede begrænsningen pr. ordliste i it.let mig ved, hvornår du er klar til at teste dette?
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary
  3. # 5
Accepteret svarVenter på moderering
@ Norman Hanke
Jeg føjede funktionen i næste version af seoglosary.please opdatering til den nyeste seoglossary version.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til SEO Glossary