speedcache /cache/css/sc_71946e8e90750874471bc87dd4a431fc.css "rel =" stylesheet "/>HER Kort
  1. dig814
  2. Funktionsideer til My Maps location
  3. Torsdag 17 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Har du planer om at tilføje HERE-kort? Det ser ud til at være billigere, og vi har et stort websted.
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Har du planer om at tilføje HERE-kort? Det ser ud til at være billigere, og vi har et stort websted.

Vores udvidelse er integreret med gratis korttjenester, fx: OpenStreetMap og Mapquest.
På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen planer om at implementere denne funktion, som du er den første persons anmodning.
Vi er nødt til at diskutere mere om dets popularitet og anvendelighed. Under alle omstændigheder bemærkede vi det i vores planlægningsområde.

PS: Jeg flyttede denne billet til kategorien Funktionsanmodning.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
@ dig814
Jeg kontrollerer kravet. her kan kort implementeres gennem åbent gadekortlag.
hvad er der her på kortet, som du kan lide, at vi skal implementere specifikt. så vi kan kontrollere og opdatere dig om dette.
Accepteret svar Venter på moderering
Jeg sætter pris på dit super hurtige svar! Vi har ikke besluttet noget endnu. Jeg undersøger ideer / muligheder for udskiftning af Google Maps , Routing og Places API. Vi driver et ret populært og stort Joomla sted, og butiksfinderen, der bruges på webstedet, er en brugerdefineret Google-implementering. Vi har 85 showrooms i 2 lande, og vi har også en "shop-at-home" -tjeneste og forsøger at bestemme, hvordan vi kan tilføje dette lag til vores projekt. Jeg anbefalede min chef at prøve din udvidelse, da det er en Joomla udvidelse. Det vil spare os for meget tid og kræfter, da du allerede har gjort alt det tunge løft. Vi kan starte med Mapbox, men jeg udforskede andre muligheder, og en ven brugte bare HER på et projekt og sagde, det var fantastisk. Det er relativt nyt, men jeg ser det sammen med Tom Tom anbefales meget.

Så vi prøver at finde en erstatning for vores brugerdefinerede Google-implementering, der giver os alle de samme muligheder, som vi nu har PLUS butikken derhjemme / serviceområdet og ikke bruger Google. Skift til Mapbox sparer virksomheden en masse penge og opnår det samme mål.
Accepteret svar Venter på moderering
Har nogen en god comaparison-model til alle de forskellige kort-api-muligheder? Jeg så noget, der sagde, at Mapbox var $ 0,50 pr. 1000, og Google er $ 7 pr. Tusinde visninger, efter at det gratis beløb er blevet brugt. Det viser sig, at Mapbox er $ 5 (ifølge deres websted), ikke $ 0,50, så det er billigere end google, men ifølge sammenligningsbilledet vedhæftet HER er det MÅDE billigere.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svar Venter på moderering
Jeg undersøgte lidt for at oprette en sammenligning for min chef. Her er hvad jeg kom op med. Håber det hjælper andre ud.

Mapbox og Mapquest er billigere end Google, men Bing, HERE og Tom Tom ser ud til at være betydeligt billigere.

Eksempel på 400,000 opkald pr. Måned:

Google er allerede indbygget i udvidelse)
28,000 gratis derefter $ 7 pr. 1.000.
$2,604 per month

Mapbox (allerede indbygget i udvidelse)
50,000 pr. Måned gratis og derefter en glideskala.
$ 1.250 pr. Måned

Mapquest (allerede indbygget i udvidelse)
15,000 gratis og derefter et tiersystem. Op til 500,000
$799 per month

Bing Maps (allerede indbygget i udvidelse)
125,000 pr. ÅR, så kun 4,167 pr. Måned, derefter en halv cent til 1.5 cent pr. Transaktion baseret på volumen. Jeg brugte $ 0,01 til denne beregning.
$399 per month

Tom Tom
75,000 pr. Måned gratis, derefter $ 0,48 pr. 1.000
$156 per month

HER
250,000 pr. Måned gratis, derefter $ 1 pr. Tusind
$ 150 pr. Måned
Her har et pro niveau, der er $ 449 pr. Måned og tillader 1 million transaktioner pr. Måned plus ekstra.
Accepteret svar Venter på moderering
@ dig814
Mange tak for detaljeret feedback. Vi inkluderede også åbent gade kort fra folder. Dette er open source-kort og fungerer godt på mange klienter perfekt.
for nu understøtter vi en god mængde mapbox.