1. Jabba
  2. Feature-ideer til Droppics
  3. Mandag 24 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej! Din udvidelse er stor, men dit masonry understøtter kun kolonnejustering (på trods af ikonet i komponenten, der er rækkejusteret ... se skærmbilledet).
Rækkejusteringen er langt mere ren og anvendelig i sammenhæng, hvor justering er vigtig. Se venligst eksemplet i URL'en.
Tak!
Vedhæftede filer (1)
Referencer
  1. https://www.balbooa.com/showcase/extension/gallery
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Din udvidelse er stor, men dit masonry understøtter kun kolonnejustering (på trods af ikonet i komponenten, der er rækkejusteret ... se skærmbilledet).
Rækkejusteringen er langt mere ren og anvendelig i sammenhæng, hvor justering er vigtig. Se venligst eksemplet i URL'en.

Ja, vores udvidelse er ikke mulig for rækker i øjeblikket. Vi vil huske det for en fremtidig version!

1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics