1. trevorsm
  2. Feature-ideer til Droppics
  3. Tirsdag den 04 2017. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej

Jeg vil gerne se et plug-in til at udvide Joomla søgemaskinen til DropPics for at kunne søge i billedtekster og filnavne.

Tak
Trevor
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej

Jeg har bygget et simpelt modul til at søge gennem gallerier, der imødekommer mine behov, indtil et ordentligt plugin ankommer ;-)

Jeg har vedhæftet det, hvis nogen vil bruge det. Det bruger pop-up-billedet til JCE, men kan let ændres til at bruge andre pop-ups.

Med venlig hilsen
Trevor
  1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics