speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Oplysninger om katalog / billede
  1. envolute
  2. Feature-ideer til Droppics
  3. Torsdag 12 2017. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg finder det nødvendigt i droppics administrationsområdet at finde information om den katalogsti, hvor billederne er placeret. Dette vil hjælpe mange (hovedsageligt klienter) med at genbruge billederne i hele systemet (billede af introduktionen (artikel), moduler osv ...).
I det mindste galleri-id, da biblioteket er navngivet med ID ...
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!
Vi arbejder dog på den nye funktion: URL-adresser til kategorinavigation på frontend hjælper dette brugerne med at dele kategorier lettere. Det vil blive frigivet på version 2.5 med nogle andre interessante funktioner.

1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics
Accepteret svar Venter på moderering
Store!
  1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics