1. [email protected]
  2. Feature-ideer til Droppics
  3. Tirsdag den 02 2019. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg bruger Droppics til webstedet fra min sportsklub. Da der er flere personer, der tager billeder af de forskellige begivenheder, vil vi gerne vise den tilsvarende copyright-ejer med et vandmærke på billedet.
Derfor er ideen at flytte muligheden for at tilføje et vandmærke i Droppics fra menuen generelle indstillinger til importmenuen, så det er muligt at tilføje et specifikt vandmærke til hver importstrøm.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Jeg bruger Droppics til webstedet fra min sportsklub. Da der er flere personer, der tager billeder af de forskellige begivenheder, vil vi gerne vise den tilsvarende copyright-ejer med et vandmærke på billedet.
Derfor er ideen at flytte muligheden for at tilføje et vandmærke i Droppics fra menuen generelle indstillinger til importmenuen, så det er muligt at tilføje et specifikt vandmærke til hver importstrøm.

Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!
Desuden er funktionen "Vælg mappe til anvendelse af vandmærke" planlagt til en fremtidig større udgivelse: på version 3.4 (vi er nu i version 3.2. 13 )

1. mere end en måned siden
  2. Feature-ideer til Droppics