1. pheinrichs
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Tirsdag 17 2017. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan virkelig godt lide udseendet og følelsen af ​​denne komponent. Der er en funktion, der er afgørende for mig, som er, at en frontend-bruger kan vælge fra en liste over kategorier. En evne for en frontend-bruger til at oprette en kategori ville også være fremragende. Understøtter Dropfiles dette? Jeg har spillet med det, men har ikke set, at det er en mulighed at vælge en kategori fra frontend. Det ser ud til, at brugeren kun kan uploade til den kategori, der er valgt i menupunktet. Måske mangler jeg noget, eller er dette ikke en mulighed på dette tidspunkt?

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
På dette tidspunkt kan brugerne kun uploade til den kategori, der er valgt af admin i backend.
Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles