1. inspry
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Lørdag 05 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Tilføj venligst Google Team Drive-support, hvor Google Drive-synkronisering giver os mulighed for at vælge et eksisterende Team Drive eller et nyt Team Drive, der skal synkroniseres DropFiles til. På denne måde er det nyttigt for virksomheder, ikke kun enkeltbrugere, da Dropfiles bruges på tværs af webstedet af flere brugere.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Tilføj venligst Google Team Drive-support, hvor Google Drive-synkronisering giver os mulighed for at vælge et eksisterende Team Drive eller et nyt Team Drive, der skal synkroniseres DropFiles til. På denne måde er det nyttigt for virksomheder, ikke kun enkeltbrugere, da Dropfiles bruges på tværs af webstedet af flere brugere.

Ja, det ville være nyttigt i tilfælde af multi-brugere. Vi overvejer det i den fremtidige version.

Mange tak!
Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for overvejelsen!
På Sun, sep 6 , 2020 på 10 : 30 PM JoomUnitedDenne e-mail-adresse er beskyttet mod spambots. Du skal aktivere JavaScript for at kunne se det. > skrev:

Nyt svar tilføjet

Assistance svarede på diskussionen Google Drive Team Drives Support

Hej,

Dette er en anmeldelse for at fortælle dig, at Assistance har svaret på diskussionen på webstedet. Du finder muligvis uddraget af svaret nedenfor:

Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Tilføj venligst Google Team Drive-support, hvor Google Drive-synkronisering giver os mulighed for at vælge et eksisterende Team Drive eller et nyt Team Drive, der skal synkroniseres DropFiles til. På denne måde er det nyttigt for virksomheder, ikke kun enkeltbrugere, da Dropfiles bruges på tværs af webstedet af flere brugere.

Ja, det ville være nyttigt i tilfælde af multi-brugere. Vi overvejer det i den fremtidige version.

Mange tak!

Skål,

Læs denne diskussion

--

Matt Schwartz
Chefstrateg
691 John Wesley Dobbs Ave NE, Suite C
Atlanta, GA 30312

D: 404.382.8707
inspry.com
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej team,

Jeg vil gerne søge dig hjælp og information om Dropfiles .

Jeg har et videoindhold på mit Google-drev, hvor jeg har størrelsen på videoen, er ca. 3 GB, og vi vil afspille denne video på mit joomla websted ved at bruge min egen videoafspiller, så er det muligt at give Google-drevets indhold er tilgængelig til min videoafspiller på samme måde som indhold, der er tilgængeligt i mediemappen på mit websted ved hjælp af Dropfiles ?

Den aktuelle situation hos os er, hvis vi bruger google-drev-videoindlejringskode, så er vi ikke i stand til at fjerne Googles videoafspiller, og hvis vi bruger et link, der kan deles eller downloades, fungerer det ikke, hvis størrelsen på videoen er over 100 MB i min videoafspiller . som jeg forstår årsagen er sikkerhedsscanneren, du kan se i nedenstående skærmbillede

Hjælp mig med at løse mit problem og send mig en underretning, eller hvis vi kan bruge Dropfiles direkte til det samme, så svar på dette.

Hilsen og tak,
Aleksandra
Vedhæftede filer (1)
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 3
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Aleksandra,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil gerne søge dig hjælp og information om Dropfiles .

Jeg har et videoindhold på mit google-drev, for hvilket jeg har størrelsen på videoen, er ca. 3 GB, og vi vil afspille denne video på mit joomla websted ved hjælp af min egen videoafspiller, så er det muligt at give google-drevets indhold er tilgængelig til min videoafspiller på samme måde som indhold, der er tilgængeligt i mediemappen på mit websted ved hjælp af Dropfiles ?

Den aktuelle situation hos os er, hvis vi bruger google-drev-videoindlejringskode, så er vi ikke i stand til at fjerne Googles videoafspiller, og hvis vi bruger et link, der kan deles eller downloades, fungerer det ikke, hvis størrelsen på videoen er over 100 MB i min videoafspiller . som jeg forstår årsagen er sikkerhedsscanneren, du kan se i nedenstående skærmbillede

Du kan synkronisere dine videofiler fra Google for at se dem med vores Dropfiles . Jeg er dog ikke sikker på, at det kunne fungere problemfrit med stor filstørrelse i preview-funktionen
fordi dens vigtigste funktion er en forhåndsvisning, ikke videostreaming.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 4
Accepteret svarVenter på moderering
Hej team,

Tak for dit hurtige og værdifulde svar på dette.

Kan du venligst sørge for, at jeg kan få vist mine videofiler (størrelse 3 GB) i min videoafspiller ved hjælp af Dropfiles så jeg vil købe udvidelsen og installere den, eller hvis vi har nogen demo-version af dette plugin til rådighed, kan vi tjek om det fungerer, så køber jeg dette.

Hjælp mig med dette for at undgå fremtidige problemer med plugin'et fungerer eller ej.

Med venlig hilsen,
Aleksandra
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 5
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Aleksandra,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Kan du venligst sørge for, at jeg kan få vist mine videofiler (størrelse 3 GB) i min videoafspiller ved hjælp af Dropfiles så jeg vil købe udvidelsen og installere den, eller hvis vi har nogen demo-version af dette plugin til rådighed, kan vi tjek om det fungerer, så køber jeg dette.

Hjælp mig med dette for at undgå fremtidige problemer med plugin'et fungerer eller ej.

Problemerne kan komme fra andre begrænsninger fra din server. Som jeg sagde, er vores hovedfunktion ikke streaming af video.
Så det sagde sandsynligvis, at du skulle finde en anden løsning i din sag.

BTW, vi har ikke nogen prøveversion / begrænset version, da vores plugins er open source.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles