1. usfca
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Onsdag den 08 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg vil gerne have muligheden for trævisning, der giver mulighed for at vise alle mapper åbne, med andre ord, det ville vise trævisningen med mapperne og også filerne

lige nu kan jeg se mapperne, men for at se filerne skal jeg klikke på mappen
Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Jeg vil gerne have muligheden for trævisning, der giver mulighed for at vise alle mapper åbne, med andre ord, det ville vise trævisningen med mapperne og også filerne

lige nu kan jeg se mapperne, men for at se filerne skal jeg klikke på mappen

Ja, jeg har dine problemer, vi overvejer det for at komme en version.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles