1. ipecold
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Fredag 28 2018. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg har brug for at vide, om filerne er indsat i dropfiles , findes ved standardkomponenten for joomla søgning.

I henhold til din manual i punkt ( 3.2 - Dropfiles Joomla Dropfiles ) forstår jeg, at en dropfile-fil kun kan søges af joomla søgekomponenten, hvis den er inde i artiklen.

Jeg har brug for at vide, om der er en mulighed, som standardsøgekomponenten i ( joomla ) finder en dropfile-fil uden at være inde i en artikel.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Jeg har brug for at vide, om filerne er indsat i dropfiles , findes ved standardkomponenten for joomla søgning.

I henhold til din manual i punkt ( 3.2 - Dropfiles Joomla Dropfiles ) forstår jeg, at en dropfile-fil kun kan søges af joomla søgekomponenten, hvis den er inde i artiklen.

Jeg har brug for at vide, om der er en mulighed, som standardsøgekomponenten i ( joomla ) finder en dropfile-fil uden at være inde i en artikel.

Denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi vil bemærke det i tankerne til en fremtidig udgivelse!

Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Okay, jeg får det, min ven.
Har I fyre nogen plugins til at integrere denne søgning?
Eller skal jeg vente?
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
Har I fyre nogen plugins til at integrere denne søgning?
Eller skal jeg vente?

Vores udvidelse er ikke integreret med andre til denne funktion i øjeblikket. Vi bør vente på en fremtidig version.

Mange tak!
Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 3
Accepteret svarVenter på moderering
Lad mig forklare bedre ...

Denne integration udføres ikke med tredjepartsudvidelser. I tilfælde af at denne integration udføres med standard joomla søgning.

For eksempel:
Jeg har sobipro på mit sted ....
Derefter købte jeg et plugin fra en anden udvikler, der gjorde det muligt for joomla søgemaskinen at finde sobipro-poster.

Jeg er ked af at forlænge diskussionen, men jeg havde bare brug for at sikre mig, at jeg havde forklaret den korrekt.

Vær hilset.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 4
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.
Ja, jeg har dit punkt.

Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 5
Accepteret svarVenter på moderering
Hej god aften.
Eventuelle nyheder om integrationen med joomla søgepluginet? Jeg tror, ​​denne funktion vil være fantastisk til dropfiles .

I en anden samtale med os sagde du følgende:
Denne funktion har vi planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.9 (vi er i øjeblikket i version 5.3 ).

Er det planlagt til version 5.9 ?
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 6
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Hej god aften.
Eventuelle nyheder om integrationen med joomla søgepluginet? Jeg tror, ​​denne funktion vil være fantastisk til dropfiles .

I en anden samtale med os sagde du følgende:
Denne funktion har vi planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.9 (vi er i øjeblikket i version 5.3 ).

Er det planlagt til version 5.9 ?

Som vi ved, Joomla vil 's grundlæggende søgning fjernes i Joomla 4 , vil kun smarte søgning tilbage.
Vi implementerer dette, men det kan være lidt længere ifølge Joomla ændringer.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles