Fredag ​​28. december 2018
  8 Svar
  3,2 tusind besøg
  Tilmeld
Jeg har brug for at vide, om filerne er indsat i dropfiles, findes af standardsomerkomponenten joomla.

I henhold til din manual i punkt (3.2 - Dropfiles Joomla search plugin) forstår jeg, at en dropfile-fil kun kan søges af joomla-søgekomponenten, hvis den er inde i artiklen.

Jeg har brug for at vide, om der er en mulighed, at standardsøgekomponenten til (joomla) finder en dropfile-fil uden at være inde i en artikel.
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Jeg har brug for at vide, om filerne er indsat i dropfiles, findes af standardsomerkomponenten joomla.

I henhold til din manual i punkt (3.2 - Dropfiles Joomla search plugin) forstår jeg, at en dropfile-fil kun kan søges af joomla-søgekomponenten, hvis den er inde i artiklen.

Jeg har brug for at vide, om der er en mulighed, at standardsøgekomponenten til (joomla) finder en dropfile-fil uden at være inde i en artikel.

Denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi vil bemærke det i tankerne til en fremtidig udgivelse!

Skål,
jeg
mere end en måned siden
Okay, jeg forstår det, min ven.
Tilbyder jer nogen plugins til at indarbejde denne søgning?
Eller skal jeg vente?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
Tilbyder jer nogen plugins til at indarbejde denne søgning?
Eller skal jeg vente?

Vores udvidelse er ikke integreret med andre til denne funktion i øjeblikket. Vi bør vente på en fremtidig version.

Mange tak!
Skål,
jeg
mere end en måned siden
Lad mig forklare bedre ...

Denne integration sker ikke med tredjepartsudvidelser.

Hvis denne integration sker med standard joomla-søgning. For eksempel:
Jeg har sobipro på mit websted ....
Så købte jeg et plugin fra en anden udvikler, der gjorde det muligt for joomla-søgemaskinen at finde sobipro-poster.

Jeg er ked af at forlænge diskussionen, men jeg skulle bare sørge for, at jeg havde forklaret det korrekt.

Vær hilset.
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak for dit svar.
Ja, jeg har din mening.

Skål,
B
mere end en måned siden
Hej god aften.
Er der noget nyt om integrationen med joomla-søgepluginet?

Jeg tror, ​​denne funktion vil være fantastisk til dropfiles. I en anden samtale med os sagde du følgende:
Denne funktion har vi planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.9 (vi er i øjeblikket i version 5.3).

Er det planlagt til version 5.9?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for dit svar.

Hej god aften.
Er der noget nyt om integrationen med joomla-søgepluginet?

Jeg tror, ​​denne funktion vil være fantastisk til dropfiles. I en anden samtale med os sagde du følgende:
Denne funktion har vi planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.9 (vi er i øjeblikket i version 5.3).

Er det planlagt til version 5.9?

Som vi ved, fjernes Joomlas grundlæggende søgning i Joomla 4, kun smart søgning forbliver.
Vi implementerer dette, men det kan være lidt længere ifølge Joomlas ændringer.

Mange tak!
Skål,
T
mere end en måned siden
hej,

jeg er også meget interesseret i denne funktion.
Jeg spurgte om det for mere end et år siden.
selvom Joomlas grundlæggende søgning fjernes i Joomla 4, kunne den implementeres til nuværende smart søgning ... vil være den samme for joomla 4.

tak
L.