Mandag 3. februar 2020
  3 Svar
  3,6 tusind besøg
  Tilmeld
For vores ansøgning er vi nødt til at underrette folk, når en fil tilføjes / slettes.

Til dette formål tildeles brugergrupper kategorier.

Når en fil tilføjes / slettes, er alle brugere, der er medlem af den vedhæftede kategori [y | e] e-mail. Jeg foretog en ændring af dropfiles for at lette ovennævnte funktionalitet.

Se vedhæftet diff-fil. Forskellen er lavet mod dropfiles version 5.2.7
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak for dit bidrag.

Denne funktion er i nogle tilfælde så nyttig.

Det skal dog kontrolleres, så det også passer til vores udvidelse og køreplan. Mange tak!
Skål,
AC
mere end en måned siden
Fjern den første diff-fil.
Den første manglede en funktion, der var nødvendig for at få brugernavne, der tilhører en gruppe. Vedhæftet diff er den rigtige.
S
mere end en måned siden
Hej Andre Canrinus, hvor foretager jeg denne ændring tak?