Fredag ​​14. september 2018
  3 Svar
  3,5K besøg
  Tilmeld
Io avrei la necessità di far arrivare una notifica automatica quando aggiungo un file in una cartella, non solo al proprietario della cartella o del file ma a tutti coloro che hanno accesso a quella cartella.
Se ci pensate è una caratteristica di utilità generale per questa bekllisisma estensione. Grazie!
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak fordi du kontaktede os her om denne udvidelse.
Vi har allerede e-mail-underretningsfunktionen.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-2-7-email-notifications

P / s: Skriv venligst på engelsk næste gang!

Håber det hjælper!
Skål,
T
mere end en måned siden
Vi forstod ikke hinanden.
I øjeblikket er det ikke muligt at gøre, hvad jeg har brug for.
Hvis jeg tildeler en mappe til en gruppe brugere, når jeg tilføjer en fil, er det ikke muligt at sende automatisk underretning til ALLE brugergruppen.
tak skal du have
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak fordi du kom tilbage til mig med flere oplysninger.
Åh, undskyld, vores e-mail-besked sender kun en e-mail til ejere eller administrator.
Vi bemærker det i tankerne for en fremtidig version!