1. CFM
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Søndag 02 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
I Joomdoc 4 har jeg symbolske links. Når jeg importerer fra joomdoc til dropfiles , er dokumenterne med symbolsk links også i de andre kategorier?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

I Joomdoc 4 har jeg symbolske links. Når jeg importerer fra joomdoc til dropfiles , er dokumenterne med symbolsk links også i de andre kategorier?

Beklager, Joomdoc understøttes ikke i vores Dropfiles . Vi understøtter Edocman, JDownloads og Phoca Download i øjeblikket.
Forresten, når filer importeres til Dropfiles , Dropfiles en ny url for hver fil.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Tak, vil der være en importfunktion for artio joomdoc i den nærmeste fremtid, eller skal vi som jeg forstår overføre de filer, vi har manuelt, og oprette mapperne også manuelt?

Med venlig hilsen
Pete
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Tak, vil der være en importfunktion for artio joomdoc i den nærmeste fremtid, eller skal vi som jeg forstår overføre de filer, vi har manuelt, og oprette mapperne også manuelt?

Ja, du skal oprette mapper og uploade filer manuelt i vores Dropfiles øjeblikket.
Vi vil overveje det til vores fremtidige version.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles