speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Importer mapper med filer fra Joomla biblioteket
  1. StaKaCr
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Fredag 23 2018. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Det ville være dejligt at importere mapper og undermapper med filer direkte fra Joomla biblioteket.
Så jeg uploader en mappe med undermapper og filer via FTP. I stedet for kun at vælge de filer, der importeres, vil jeg gerne vælge en mappe og importere den med dens undermapper.
Sådan som synkroniseringen fra Dropbox.

Hilsen,
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles