1. newhallklein
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Onsdag 08 2020. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vil denne udvidelse snart begynde at arbejde igen?
Træk-og-slip-kategori-arrangementer er blevet ubrugelige. Og jeg havde så mange problemer selv med at lave nye kategorier, som dit udviklingshold måtte skrive en brugerdefineret patch - og installationsprogrammet til det mislykkes også. Dette var en stor udvidelse indtil den nyeste version. Din QC har brug for meget arbejde. Dette skal være et modent produkt. Nu har jeg flere steder under udvikling, og mine klienter mister deres tålmodighed. Jeg bliver måske nødt til at dumpe dette og gå tilbage til Docman, hvis du ikke kan få din handling sammen. Det har været næsten en måned.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vil denne udvidelse snart begynde at arbejde igen?
Træk-og-slip-kategori-arrangementer er blevet ubrugelige. Og jeg havde så mange problemer selv med at lave nye kategorier, som dit udviklingshold måtte skrive en brugerdefineret patch - og installationsprogrammet til det mislykkes også. Dette var en stor udvidelse indtil den nyeste version. Din QC har brug for meget arbejde. Dette skal være et modent produkt. Nu har jeg flere steder under udvikling, og mine klienter mister deres tålmodighed. Jeg bliver måske nødt til at dumpe dette og gå tilbage til Docman, hvis du ikke kan få din handling sammen. Det har været næsten en måned.

Det kan være noget galt på dit websted. Prøv med inkognitofanen.
Det fungerer i øjeblikket godt på vores testside. Send os en billetsupport,
vores dev vil tjekke detaljeret i din sag.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg har også disse problemer, blev det nogensinde løst? Virker som en masse bugs i den nyeste version, meget skuffende
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej johnnyboi,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har også disse problemer, blev det nogensinde løst? Virker som en masse bugs i den nyeste version, meget skuffende

Som jeg ved, blev fejlen rettet på version 5.4 .1. Fortæl os det, hvis du støder på problemer.
Beklager, hvilken version bruger du i øjeblikket forresten?

Mange tak!
Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 3
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg bruger v5. 4.1, og der er et antal fejl, som jeg har rapporteret, men da helpdesk ikke er; t fungerer, får jeg ikke nogen hjælp fra nogen. Meget frustreret og tabt her: /
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles