1. jbrailas
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Torsdag 06 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Funktionsanmodninger:
OneDrive for Business eller Sharepoint for Business
Cronjob support. Synkronisering tager meget tid i crontask og curl og udløber, når der er en stor mængde filer og mapper.
Mulighed for at downloade hele mappen i visningen "listefiler".
Mulighed for administratoren til at ændre datoformat i "listefiler" -visningen.
Tilladelser skal forenkles, der er stor forvirring ved hjælp af indstillinger for adgangsniveau / gruppeniveau / joomla tilladelser, og hvor tilladelserne anvendes (administrer filvisning eller visning af listefiler).
Mulighed for at tillade / afvise adgang til visningssiden for statistik.
Adgang til indstillinger tilladelse -> Der skal være en mulighed for permant at skjule de rigtige kolonneindstillinger i visningen "administrer filer".
Synkroniseringsknappen virker ikke, hvis brugeren har valgt crontask / curl i indstillingerne.
Visning "Administrer filer" inde i " Dropfiles " åbnes kun ved hjælp af Dropfiles skabelon og ikke joomla skabelon.
De seneste uploadede filer ser ikke ud til at fungere korrekt.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her.

OneDrive for Business eller Sharepoint for Business

OneDrive for Business-integration er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.8
(vi er i øjeblikket i version 5.5 ).

Mulighed for at downloade hele mappen i visningen "listefiler".

På frontend vil funktionen "Download alle filer i en kategori som .zip-fil" blive offentliggjort i den nærmeste fremtid på version 5.6 .

Mulighed for administratoren til at ændre datoformat i "listefiler" -visningen.

Du kan redigere dette under hovedindstillingerne> fanen Frontend.

Tilladelser skal forenkles, der er stor forvirring ved hjælp af indstillinger for adgangsniveau / gruppeniveau / joomla tilladelser, og hvor tilladelserne anvendes (administrer filvisning eller visning af listefiler).
Mulighed for at tillade / afvise adgang til visningssiden for statistik.
Adgang til indstillinger tilladelse -> Der skal være en mulighed for permant at skjule de rigtige kolonneindstillinger i visningen "administrer filer".

Disse er så dybere i tilladelsesindstillingerne, vi vil overveje dem for en version, der kommer.

Visning "Administrer filer" inde i " Dropfiles " åbnes kun ved hjælp af Dropfiles skabelon og ikke joomla skabelon.

For bedre visning bruger Dropfiles som standard Dropfiles skabelon.
Du kan bruge Joomla skabelon til styring af filer ved hjælp af menupunktet i øjeblikket.
https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / dropfiles / 280- dropfiles -parametre # toc-4-frontend-file-management

De seneste uploadede filer ser ikke ud til at fungere korrekt.

Jeg er ikke sikker på, hvad der er dit problem med modulet " Dropfiles Seneste". Drop os en billet (menu Support> Ticket support).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles