1. wfadmin
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Mandag 20 2015. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg bruger et lignende plugin til wordpress , men det giver muligheden for at trække og slippe filer i forsiden af ​​webstedets container. Den bruger den aktuelle brugers Google Drive-tilladelser eller administrative indstillinger, der kan tillade enhver, administratorer, specifikke grupper eller ingen at uploade fra frontgrænsefladen. Jeg forstår, at når en artikel er åbnet til redigering, kan enhver bruger med tilladelser klikke på " DropFiles " -knappen og trække en fil i det resulterende vindue, men det plugin, jeg henviser, giver brugere med de nødvendige tilladelser (enten gennem wordpress og / eller via google drev) for at uploade fra den offentlige visning af artiklen. Hvis I fyre kunne finde ud af, hvordan man gør dette, ville det være fantastisk. Hvis det er nyttigt, er dette et link til det produkt, jeg henviser til.
Referencer
  1. https://wp-glogin.com/drive/
Accepteret svarVenter på moderering
Mange af brugerne er ikke tilgængelige til at bruge indstillingen til træk og slip, at du også kan kende hele processen ved hjælp af Support til Google Drev for kravet om at forstå hele processen for at vedligeholde følgende proces.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej wfadmin,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Vi har den funktion til menupunkt i øjeblikket. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles