Fredag ​​16. juli 2021
  1 Svar
  71 besøg
  Tilmeld
Hej, glad ejer af dit produkt, det mangler stadig to vigtigste og væsentlige ting.

Den første er at eksportere, jeg tilføjer mere end 10000 pdf og omdøber og ændrer dato osv., Men hvis jeg vil lave et andet websted med dit produkt, kan jeg simpelthen ikke importere min samling, jeg vil ikke omdøbe og anvende brugerdefineret icone eller versionning på mere end 10000 filer ... En gang ikke mere: D

Den anden er bestemt en kompatibilitet med joomla native search, jeg bruger dropfile direkte i joomla menuen ikke i artikler, så den eneste måde at søge i mine filer er at bruge dropfile søgemodul ud over det native søgemodul, desværre forstår brugerne ikke og bruger kun joomla native search og finder ikke det, de søger.

For en af ​​disse to vil jeg med glæde forny!

Tak!
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Den første er at eksportere, jeg tilføjer mere end 10000 pdf og omdøber og ændrer dato osv., Men hvis jeg vil oprette et andet websted med dit produkt, kan jeg simpelthen ikke importere min samling, jeg vil ikke omdøbe og anvende brugerdefineret icone eller versionning på mere end 10000 filer ... Én gang ikke mere

Det ville være nyttigt i nogle få tilfælde som din. Vi vil overveje denne funktion i en kommende version.

Det andet er bestemt en kompatibilitet med joomla native search, jeg bruger dropfile direkte i joomla menuen ikke i artikler, så den eneste måde at søge i mine filer er at bruge dropfile search module ud over det native search module, desværre bruger det ikke forstå og brug kun Joomla native search og find ikke det, de søger.

Dette skal implementeres i en fremtidig version efter brugernes anmodninger.

PS: Jeg flyttede denne billet til kategorien Feature-idé.