Mandag den 13. november 2017
  1 Svar
  4.2K besøg
  Tilmeld
Det ville være rart, hvis det er muligt at sende en e-mail-notifikation til alle medlemmer af en gruppe, der hører til den kategori, hvor en fil føjes til eller fjernes fra. Efter min mening kan det være i form af et markeringsfelt. Så en bruger kan konfigurere til at sende underretningen til kategorisejeren eller til alle gruppemedlemmer.
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.
Multi-bruger til en kategorifunktion er ikke implementeret endnu.

Vi husker det for en fremtidig frigivelse! Skål,