1. Kolivierp
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Fredag 09 2018. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har et sæt dokumenter, som kun REGISTREREDE brugere af webstedet skal kunne konsultere eller downloade. Men jeg vil gerne have, at listen over disse dokumenter skal være synlig for alle offentlige (GUESTS) for at tilskynde dem til at registrere.

Jeg vil gerne være i stand til at bruge fremviseren (lightbox), men desværre, hvis jeg bruger det, tillader jeg enten GUESTS at vise dokumenterne, og de har derefter adgang til fremviseren (jeg vil ikke have dem til at konsultere dokumenterne), eller Jeg nægter at vise dokumenterne til GÆSTER, og så ser de ikke længere dokumentlisten ...

Min idé ville være muligheden for ikke-registrerede brugere (GUESTS) at knytte hvert dokuments titel til login-siden (eller enhver anden dedikeret side).
Accepteret svarVenter på moderering
Der er foretaget ændringer i / plugins / dropfiles temaer / standard / tpl.php linje 62 til 68; linje 195 til 204

og / komponenter / com_ dropfiles /views/frontsearch/tmpl/default_results.php linje 46 til 58

Mange tak JU-support !!

Så nu, når GUESTS klikker på et dokuments titellink, omdirigeres de til login-siden, mens REGISTREREDE brugere bruger linket til at downloade dokumentet.

Dette ville være en dejlig funktion at tilføje til Dropfiles og fremtidige opdateringer.
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles