1. nashdown
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Fredag 25 2016. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej som sagt i min sidste billet, denne komponent er fantastisk. Jeg har en anmodning om en ny funktion:
Er det muligt at tilføje muligheden for at åbne eller åbne filer direkte, når du klikker på dem?
En af mine klienter bad mig faktisk om at gøre dette ved hjælp af DropFIles men jeg kunne ikke finde denne mulighed.

Tak

Hilsen,
Nicholas
Accepteret svarVenter på moderering
Glemte billedeksemplet. Må ikke bekymre dig om stylinen, jeg brugte brugerdefinerede css til dette. Det er den idé, jeg er interesseret i.

Hilsen
Nicholas
Vedhæftede filer (1)
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
Accepteret svarVenter på moderering
Fint, tak
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles