1. Kolibrix
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Torsdag 16 2017. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg er virkelig tilfreds med dropfiles komponenten. Det fungerer temmelig godt, og det ser fantastisk ud.

Det eneste, jeg mangler, er passende adgangsrettigheder til filhåndteringen. Jeg udvikler et Joomla sted for et team af læger, der deler filer over platformen. De skal uploade, slette, flytte og downloade filer. Den eneste måde at gøre dette på er over "File Manager". Men her kan jeg ikke foretage indstillinger for brugergrupper, der kun får adgang til specifikke mapper.
Jeg ved, at jeg kan indstille adgangsrettigheder til download-sektionen, men i "File Manager" gælder disse indstillinger ikke.

Mit forslag til den næste version:
Lav passende adgangsrettigheder. Det ville forbedre din komponent virkelig meget. Nu kan det bruges som et downloadområde for gæster, men ikke som en fildelingsplatform. Med adgangsrettigheder også for administratorer er det muligt at bruge dropfiles i mange applikationer.

Mange tak og have en dejlig dag.

Med venlig hilsen,
Dominik
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hvordan behandles anmodninger som dette? Kan jeg antage, at dette problem er løst i en nær fremtid frigivelse? Det afhænger meget af mit projekt og op til mig, dette kan også hjælpe en masse andre applikationer.

Med venlig hilsen,
Dominik
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles