1. Uphoff
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Tirsdag 15 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Som en ivrig bruger af Dropfiles må jeg indrømme, at implementeringen af søger resultater med kolonnevisning i version 5.7 er ekstremt uheldigt. Hvorfor valgte du ikke en mulighed for at vælge en forudindstillet culumindstilling via parametre (f.eks. I søgekonfigurationen eller søgefilmenuen), så brugerne ikke behøver at ekskludere kolonner hver gang. De har ofte heller ikke noget med indholdet af nogle af kolonnerne at gøre.

Eller mangler jeg noget?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Som en ivrig bruger af Dropfiles må jeg indrømme, at implementeringen af ​​søgeresultater med kolonnevisning i version 5.7 er ekstremt uheldig. Hvorfor valgte du ikke en mulighed for at vælge en forudindstillet culumindstilling via parametre (f.eks. I søgekonfigurationen eller søgefilmenuen), så brugerne ikke behøver at ekskludere kolonner hver gang. De har ofte heller ikke noget med indholdet af nogle af kolonnerne at gøre.

Eller mangler jeg noget?

For det første vil vi gerne takke dig for din venlige tillid til vores udvidelse. Du troede på os fra den allerførste dag.
Ja, denne funktion er ikke implementeret i vores søgemaskine. Disse er kun tilgængelige på vores temaer, der kun vises.
Det ville være nyttigt i nogle tilfælde; men vi er nødt til at samle et par flere ideer fra kunder for at bevise dens popularitet.
Under alle omstændigheder bemærkede vi i vores planlægningsliste.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles