1. [email protected]
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Fredag 26 2020. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Det ser ud til, at søgebjælken i mediebiblioteket er scoped til den WP Media Folder mappe, der blev valgt på tidspunktet for søgningen. Dette er normalt meget nyttigt for at begrænse resultaterne og hurtigt finde det, du leder efter. Der er dog tidspunkter, hvor du muligvis ikke ved, hvilken mappe en fil er i. Det ville være dejligt at have muligheden for at vælge det øverste niveau "Mediebibliotek" -mappe og tillade en biblioteksbred søgning i alle mapper at blive returneret .

Dette sparer meget tid på ikke at skulle søge i hver hovedmappe efter den samme fil for at se, om det er et sted i biblioteket.

Tak for at overveje denne anmodning om forbedring ;)
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
tak for din tilbagemelding.

Denne funktion er allerede inkluderet.
Du skal bare klikke på knappen "filtrering" og vælge "Vis alle medier uden mappe".
Det vil vise rekursivt alle filer i den valgte mappe.
Hvis du foretager en søgning derfra, har du nøjagtigt den ønskede funktion (hvis du vælger rodmappen).

Med venlig hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg tror, ​​at nøglen der er, at du skal vælge en indledende mappe, før den returnerer søgeresultaterne. Det, jeg foreslår, er, at det er standard at søge i alle mapper, hvis der ikke er valgt en, eller hvis mappen / knappen "Mediebibliotek" øverst på mappelisten er valgt. Derefter kunne du søge i hele biblioteket uden at skulle specificere en mappe først. Dette er nyttigt, så du ikke behøver at søge hver mappe på øverste niveau uafhængigt. Jeg har vedhæftet et skærmbillede af den aktuelle adfærd, vi ser.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Vælg det passende filter, og du har denne funktion (tjek venligst skærmbilledet vedhæftet)
Der er altid valgt en mappe, hvis ikke er det rodmappen.

Hvis du altid vil søge i alle mapper, skal du bare holde dette filter aktiveret. Da den gemmes i en cookie, forbliver den aktiveret under hele din session.

Med denne funktion kan du:
- Søg i hele biblioteket (filter kontrolleret og rodmappe valgt)
- Søg i en bestemt mappe og alle undermapper (filter kontrolleret og rodmappe valgt)
- Søg kun i en enkelt mappe (filteret er ikke markeret og valgt mappe)
- Søg i alle ikke-organiserede medier (filteret er ikke kontrolleret, og rodmediebiblioteket er valgt)

Enhver bruger kan søge hvad som helst, som han vil. Og da indstillingerne gemmes i en cookie, bliver den sidst valgte måde at gøre det på som standard, indtil han rydder filtre.

Med venlig hilsen
Vedhæftede filer ( 2 )
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for skærmbillederne, det var nyttigt. Jeg tror, ​​jeg regnede med i det mindste en del af, hvad der foregår. Følgende mulighed blev slået fra til vores indstillinger: Aktivér filter- og ordrefunktionen. Vi deaktiverede det, fordi det er forvirrende for vores brugere at have to filterknapper i Listevisningen af ​​Media Libary (se vedhæftet). Så vores anmodning om forbedring ville:

Når funktionen Aktiver filter og ordre er slået fra, og afkrydsningsfeltet "Vælg en mappe" er indstillet til standard "Vælg en mappe" i stedet for en bestemt mappe, skal du lade søgningen finde filer i roden til mediebiblioteket og eventuelle mapper / undermapper. Hvis linket "Mediebibliotek" øverst i mappetræet er valgt, skal du ændre markeringsfeltet "Vælg en mappe" til standardværdien "Vælg en mappe", så søgning kontrollerer hele mediebiblioteket.

Det er en almindelig brugssag for vores brugere at klikke på mediebiblioteket og derefter søge på et nøgleord for at finde en fil i enhver mappe som et første trin. At skulle anvende et filter er et ekstra trin.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg udsender denne anmodning. Jeg prøver ofte at gøre dette og ender med at vende tilbage til Media Library Assistant - adfærden ville være mere intuitiv, hvis standardindstillingen er indstillet til at søge i alle filer i rodmappen, som det gøres i de fleste andre applikationer.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej joycekwc,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg prøver ofte at gøre dette og ender med at vende tilbage til Media Library Assistant - adfærden ville være mere intuitiv, hvis standardindstillingen er indstillet til at søge i alle filer i rodmappen, som det gøres i de fleste andre applikationer.

I øjeblikket kan du søge i filer i valgte mapper inklusive filer i dens under- eller mediebibliotek (filer hører ikke til nogen mapper).
Hvis du vil vise alle filer i Media, der matcher nøgleordet, kan du bruge "Vis alle filer" knap ved overskriften.

Håber du forstår!