Fredag ​​02 oktober 2020
  6 Svar
  1,3 tusind besøg
  Tilmeld
Jeg bygger fællesskaber med BuddyBoss (baseret på en gaffel af BuddyPress).

I et stort og aktivt fællesskab kan der være mange filer uploadet af medlemmerne, som er gemt i /uploads -mappen. At forhindre et websted i at bruge serverlager kan kræve stærke begrænsninger for brugeruploads af filer. Det oplagte svar på dette problem er aflæsning /upload til skyen. Din cloud-tilføjelse til WP Media Folder er fantastisk til at gemme mediemappen til en Amazon S3-spand (eller anden cloud-lagring). I betragtning af det store antal onlinesamfund, der bygges med WordPress, er mangel på support til /uploads i dit plugin et område, hvor du yderligere kan skelne dit produkt fra dets konkurrenter. Jeg ved, at jeg har set andre BuddyBoss -brugere spørge om, hvordan de netop kan gøre dette, og svaret er: der er ingen muligheder.

Overvej seriøst at tilføje denne funktion som en mulighed i din tilføjelse til cloud storage. Jeg vil gerne betale ekstra for denne funktion.
EN
11 måneder siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Jeg bygger fællesskaber med BuddyBoss (baseret på en gaffel af BuddyPress).

I et stort og aktivt fællesskab kan der være mange filer uploadet af medlemmerne, som er gemt i /uploads -mappen. At forhindre et websted i at bruge serverlager kan kræve stærke begrænsninger for brugeruploads af filer. Det oplagte svar på dette problem er aflæsning /upload til skyen. Din cloud-tilføjelse til WP Media Folder er fantastisk til at gemme mediemappen til en Amazon S3-spand (eller anden cloud-lagring). I betragtning af det store antal onlinesamfund, der bygges med WordPress, er mangel på support til /uploads i dit plugin et område, hvor du yderligere kan skelne dit produkt fra dets konkurrenter. Jeg ved, at jeg har set andre BuddyBoss -brugere spørge om, hvordan de netop kan gøre dette, og svaret er: der er ingen muligheder.

Overvej seriøst at tilføje denne funktion som en mulighed i din tilføjelse til cloud storage. Jeg vil gerne betale ekstra for denne funktion.

Det ville være nyttigt i nogle få tilfælde, som du beskrev. Vi holder det i tankerne for en fremtidig frigivelse!

Mange tak!
Skål,
jeg
6 måneder siden
++1

vingogly taler sandheden! Der er i øjeblikket ingen løsninger til aflæsning af medier på BuddyPress / BuddyBoss-baserede websteder, som faktisk har den stærkeste sag for at bruge medieaflæsning som sociale netværkssider med et stort volumen af ​​upload af brugerfiler. Og ingen imødekommer dette krav - wowowoweee ...
V
6 måneder siden
Som indigetal antyder, er dette en funktion, der er nyttig i mere end nogle få tilfælde. BuddyPress viser 200.000+ installationer på wordpress.org; og mit bedste gæt er, at der er flere tusinde yderligere sider, der bruger BuddyBoss Platform.
jeg
1 måned siden
Vi bygger aktivt websteder for vores kunder på BuddyBoss -platformen, og indtil videre vil ingen S3 -offload -plugin uploade uploads fra BuddyBoss -fællesskabet til S3.

Din konkurrent arbejder i øjeblikket på en integration, der gør dette, selvom det endnu ikke er dokumenteret på deres websted:
https://deliciousbrains.com/wp-offload-media/upgrade/

Her er et eksempel på, hvordan fællesskabsbrugere kan uploade medier til websted:
https://www.buddyboss.com/resources/docs/components/media/photo-uploading/

Du kan oprette en sandkasse til at lege med BuddyBoss-platformen her: https://demos.buddyboss.com/online- communities/

Problemet er, at disse uploads gemmes i en særlig mappe, der ikke er inde i det almindelige WP Media Library.

Jeg tror, ​​at de stadig gemmer dem i en undermappe under "uploads", men de har muligvis flyttet dem for nylig. Det, jeg gerne vil se, er muligheden for at vælge andre filplaceringer end mediebiblioteket, der skal have overført til S3.

Dette ville være mere fleksibelt end blot at understøtte BuddyBoss-medier, fordi andre plugins undertiden også opretter en undermappe under "uploads". Hvis dit plugin kunne scanne en liste over mapper under uploads -biblioteket og give os mulighed for at vælge, hvilke der skal downloades, kan det løse problemet. Hvis du ikke tilføjer denne funktion, mister du min virksomhed sammen med tusindvis af andre potentielle BuddyBoss -brugere, fordi WP Offload Media fra Delicious Brains snart vil have kapacitet.

Jeg kan bedre lide dit plugin, fordi det giver mig så mange flere funktioner (mediebiblioteksmapper + opdatering, udskiftning, kopiering af eksisterende medier + S3 offload osv.) Alt i et plugin. Hvis jeg skal gå med pluginet Delicious Brains, skal jeg installere Enable Media Replace og en anden mappeorganisations plugin for at få det, jeg har brug for. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have flere oplysninger om, hvad vi har brug for, og hvorfor det er så vigtigt.

Skål!
Ellen
jeg
1 måned siden
Hej Ellen,
jeg har ikke helt testet dette endnu, men jeg spurgte kundesupport, og de sagde, at aflæsning virker med synkroniserede servermapper . Så du kan synkronisere mapperne wp-content/uploads/buddypress, wp-content/uploads/bb_documents, wp-content/uploads/bb_videos og wp-content/uploads/bb_medias med mediebiblioteksmappen og derefter konfigurere Amazon S3-integration med disse instruktioner - sørg for at vælge "Fjern efter upload af Amazon S3" for at muliggøre aflæsning af medier.

Lad kundesupport vide, om de synkroniserede servermapper ikke downloades, for så vidt de ved, bør den også aflaste synkroniserede servermapper. Skål,
Brandon
V
1 måned siden
Jeg er den originale plakat.

Tag et kig på dokumentationsfilerne her: https://www.joomunited.com/support/wordpress-plugins-documentation?extension=wp-media-folder

Hvordan ved jeg hvilken vidensbasefil der skal åbnes baseret på beskrivelserne?

Din software er fantastisk, men dokumentationen skal organiseres af en, der forstår informationsarkitektur. Alt for mange virksomheder ser i dag dokumentation som en eftertanke frem for som en integreret del af deres tilbud. Jo mere kompleks softwaren er, desto større er behovet for dokumentation, der kan bruges. Kvaliteten og aktualiteten af ​​den support, jeg har fået på mit spørgsmål, lader meget tilbage at ønske.

I dette tilfælde åbnede jeg denne billet for ni måneder siden - det er et helvede af lang tid at få løst et problem med brugervenlighed. Og det svar, jeg oprindeligt fik, forstod ikke, at en ny funktion ikke var nødvendig (forudsat selvfølgelig at løsningen, de gav dig, virker - jeg har ikke prøvet det endnu), så minimerede dens betydning ved at sige det "ville være nyttigt i få tilfælde ". Hvis Ellen ikke havde postet sit svar, havde jeg ikke fået et tilfredsstillende svar på mit spørgsmål - supportens sidste svar, før Ellen postede for en dag siden, var *sidste efterår *. Vi betaler JoomUnited for kvaliteten af ​​support og brugervenligheden af ​​dets produkter, ikke kun for kode, der er udviklet af virksomheden. Crappy support * mister kunder * til konkurrencen.