speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Gallerier på flere niveauer
  1. Lukasx123
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Fredag 07 2015. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan virkelig godt lide denne galleri-generation, du har tilføjet. En naturlig udvikling af denne funktion, som jeg gerne vil se, ville være hierarkiske gallerier på flere niveauer, dynamisk genereret direkte fra mappestrukturen i WP Media Folder , så brugerne kan navigere op og ned på niveauerne. Tilbyder måske også et automatisk eller manuelt valg af miniaturebilledet til undergalleriet.

Fantastisk plugin dog! :)
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Dette er en ganske god idé, det skal jeg huske på for en fremtidig større udgivelse.

Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Tak, jeg håber, at jeg til sidst kan se denne funktionalitet i en fremtidig større udgivelse. ;)