1. Amlan
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Mandag 18 2019. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej JoomUnited Team!

Det vil være den øverste funktion at tilføje rolle valgt måde til " WP Media Folder Frontend" switch på Generelle indstillinger.

Hvis nogen leder efter en metode, mens du venter, er det muligt, du kan opdatere wp-media-folder.php-filen (*) med at udskifte linjenummer 567
Original:

567 : $frontend = get_option('wpmf_option_mediafolder');

Erstat med:

if (!function_exists('wp_get_current_user')) {
include_once(ABSPATH . "wp-includes/pluggable.php");
}
$user = wp_get_current_user();
// Method 1 : create dedicated option
// $auth_roles = get_option('here_custom_option');
// Method 2 : because you need to rewrite this lines after each update perhaps dedicated option isn't needed
$auth_roles = ['administrator', 'other_role'];
if (count(array_intersect($auth_roles, $user->roles)) >= 1) {
//retrieve value only if current user role is in authorized roles list.
$frontend = get_option('wpmf_option_mediafolder');
}

Hav en god dag :)

(*) men mistet efter hver opdatering.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du delte dette tip.

Men der er en nemmeste måde at gøre det på :) Vi leverer nogle kroge, så du ikke behøver at hacke plugin-filer: https://www.joomunited.com/wp-media-folder-developer-documentation

Her er nogle kode, du kan tilføje til din features.php-fil, der skal gøre, hvad du vil

if (!is_admin()) { // For improved security you may also want to check against DOING_AJAX
add_filter('wpmf_user_can', function($return) {
$userdata = get_userdata(get_current_user_id());
if (!empty($userdata->roles)) {
$role = array_shift($userdata->roles);
}

if (isset($role) && in_array($role, array('list roles you want to disable'))) {
return false;
}

return $return;
}, 10, 1);
}

Med venlig hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Fantastisk !
Jeg havde fokuseret på udførelse foran og ikke et sekund på den enkle udførelse af plugin. Det var så enkelt :)

Mange tak for denne nyttige kode!

Med venlig hilsen.

(ps. Du kan slette min grimme tip lol)
Accepteret svarVenter på moderering
Bare rolig, det er vores eget plugin, vi ved det bedre end nogen anden ;)