1. ny-tid-design
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Onsdag den 24 2018. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hvis du bruger WP Media Folder og Advanced Custom Fields billedfelt, vises de uploadede medier bare ikke i generatet-mappen, hvis du skifter dialog-fil til upload. Eksempel: Når jeg indstiller postbilledet, opretter jeg en mappe, uploade 3 billeder og vælger et af dem. Når jeg så skifter til ACFs billedfelt for at inkludere de andre, findes mappen, men billederne er ikke der. Først efter gemning / opdatering af indlægget vises de.

Løsning 1: Mediemappe skal opdatere indhold, når mediedialogen åbnes eller
Løsning 2 : Tilføj en Genindlæs-knap

Jeg tror, ​​denne funktion er nødvendig / fejl skal rettes .. ;)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Sikker på, at vi inkluderer en rettelse i den næste udgivelse.