1. projektil
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Fredag 22 2017. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, først og fremmest tak for det fantastiske plugin.

Vi har et websted på 4 sprog med over 4000 billeder og filer. Desværre brugte vi ikke WP Media Folder plugin fra begyndelsen. Vi har nu en mappe og filstruktur i standard sprogheksen kunne ikke synkroniseres med de andre sprog. På grund af det er det meget svært for redaktørerne at finde de rigtige billeder, de leder efter.

Jeg tror, ​​dette ville være en fantastisk funktion til at forbedre WP Media Folder for brugere, der allerede har en WP-installation med mange filer.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Du kan gå til WPML-indstillinger> Media-oversættelsesmenu> klik på 'Start' -knappen.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg prøvede dette allerede, men dette synkroniserer kun de eksisterende filer til de forskellige sprog. De sorteres ikke i de eksisterende mapper.

Jeg havde denne diskussion allerede med supportteamet. De bad mig om at anmode om denne funktion.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej projektil,

Tak for dit svar.
Jeg har dit punkt. Dit websted er lidt anderledes end andre, så vi har brug for tid til at løse det.

PS: Vær venlig ikke at ændre din administratoradgang, vores udvikler tjekker det senere.