1. vanthog
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Onsdag den 28 2018. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
HEJ

Kan en Mulighed [(a) Forlad blank (B) Fylde Billedtekst og Alt-tekst med Titel beskrivelse information - alle 3 med samme info] tilføjes.

I øjeblikket kopierer jeg fra titelboksen og indsætter i de to andre felter - til e-handel er der ikke meget behov for at give alternativ information alt i titlen. Når alt kommer til alt er der produktsiden for at få yderligere oplysninger om produktet.
Tak
Gerald
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Vi bemærker din idé til en version, der kommer.
Du kan prøve WP Meta SEO , vi har mulighed for at kopiere billednavnet som Alt-tekst og Billedbeskrivelse.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-meta-seo-documentation#toc-3-1-image-name-title-and-alternative-tag