Fredag ​​den 13. november 2020
  5 Svar
  1,8 tusind besøg
Hej
Jeg bruger dit hovedkonkurrent-plugin (ægte mediebibliotek + ægte fysisk medie + fil renamer pro) kombineret, det er et perfekt system, der gør nøjagtigt hvad wp media folder gør, men som indlysende er det mange plugins, der kører for at gøre det samme job!
og efter at have læst alt på dit websted om det, og hvor smukt brugergrænsefladen er, kan jeg ikke modstå at ikke have den.

sagen er, jeg har kun brug for en funktion, der vedhæftes nedenfor, inden jeg køber dette fantastiske plugin:
-funktionen er som vist på billedet
Når du fysisk har flyttet en fil, oprettes en 302-omdirigering (midlertidig videresendelse). Efter et bestemt tidspunkt (i timer) efter den sidste opdatering af filplaceringen oprettes en 301-omdirigering (permanent videresendelse). Denne totrinsproces er nødvendig for at undgå funktionsfejl i caching-plugins eller CDN-tjenester.
Vi anbefaler et tidsrum mellem de to omdirigeringer på mindst 48 timer for at undgå konflikter. , til at håndtere indløsningsteknologi ved at indstille midlertidige links til nye tilføjet til modificerede medier, derefter et permanent link efter et sæt timer for ikke at bryde links
:)
når jeg bruger noget som cloudflare eller cashe in general, som jeg bruger. der er en klar beskrivelse af, hvad funktionen gør i mit billede, jeg anbefaler en teknisk support til at læse dette, da jeg kontaktede jer via live chat, og agenten sendte mig her, da han ikke forstår, hvordan web fungerer.

mange tak, hvis den tilgængelige mulighed ikke følger den ALL IN ONE løsning, du giver, hvis ikke , lad mig det vide, hvis du stadig bruger dit plugin påvirker ikke mine links, når jeg bruger 2 indløsningssystemer (cloudflare + litespeed)
mange tak, håber jeg får et svar hurtigst muligt.;) ;) ;)
EN
mere end en måned siden
Hej,

tak fordi du kontaktede os her om denne udvidelse.

Vores plugin har i øjeblikket ikke omdirigeringsmuligheden, så det kan blive påvirket af dit SEO-formål, mens du overfører medier.
Under alle omstændigheder vil denne funktion være nyttig i nogle få tilfælde, og vi bemærkede i vores planlægningsområde.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
O
mere end en måned siden
Mange tak for feedbacken, jeg sætter stor pris på det, og jeg vil meget gerne blive underrettet, når du tilføjer denne virkelig vigtige mulighed (som vil gøre pluginet til en førende inden for denne kategori, da det har det hele)
Jeg er ret sikker på at dev-teamet finder det ikke svært at gøre det, og det kræver heller ikke kompleks udvikling.
Og vær venlig at prøve at arbejde på dine salgs- og funktionssider, da jeg havde lidt hårde tider med den teknologiske fornemmelse i typografi og sidehierarki. At lave dristige H2- og H3-overskrifter ville være meget lettere at gennemse siderne, da de ser lange og forvirrende ud for almindelige mennesker. Tak igen, ser frem til at høre om den nye funktion forhåbentlig, og jeg vil prøve at kontrollere tid til anden.
Hav en god dag ?.
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Mange tak for feedbacken, jeg sætter stor pris på det, og jeg vil meget gerne blive underrettet, når du tilføjer denne virkelig vigtige mulighed (som vil gøre pluginet til en førende inden for denne kategori, da det har det hele)
Jeg er ret sikker på at dev-teamet finder det ikke svært at gøre det, og det kræver heller ikke kompleks udvikling.
Og vær venlig at prøve at arbejde på dine salgs- og funktionssider, da jeg havde lidt hårde tider med den teknologiske fornemmelse i typografi og sidehierarki. At lave dristige H2- og H3-overskrifter ville være meget lettere at gennemse siderne, da de ser lange og forvirrende ud for almindelige mennesker. Tak igen, ser frem til at høre om den nye funktion forhåbentlig, og jeg vil prøve at kontrollere tid til anden.

Ja, vi giver dig besked, når du frigiver denne funktion. Vi er nødt til at kontrollere dybt dens popularitet og tekniske problem.

For forumsalgsforumssiden navigerer du bare i toppen Menu Support> Forudsalg forum:
https://www.joomunited.com/support/pre-sales-forum
Så skal du bare klikke på "Stil dine spørgsmål?" knappen i højre hjørne.
Kan du vise mig, hvor gør dig forvirret?

Mange tak!
Med venlig hilsen,
O
mere end en måned siden
Hej igen, jeg mente sidens arv, ikke supportknappen før salg.

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder

Jeg ved, at skrifttyperne er en del af dit branding (varela runde regelmæssigt), men som en erfaren Ux-designer ser det endda underligt ud for mig, der er lidt mindre kontrast på siderne

her er et godt eksempel på en veludført side:

https://kinsta.com/features/

du kan fjerne linket, da det er et andet mærke, bare for at fortælle dig og forbedre brugeroplevelsen her.

Med venlig hilsen,
EN
mere end en måned siden
Hej odødet,

Tak for din idé.

Jeg mente sidearvingen ikke knappen til support før salg.

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder

Jeg ved, at skrifttyperne er en del af dit branding (varela runde regelmæssigt), men som en erfaren Ux-designer ser det endda underligt ud for mig, der er lidt mindre kontrast på siderne

her er et godt eksempel på en veludført side:

https://kinsta.com/features/

du kan fjerne linket, da det er et andet mærke, bare for at fortælle dig og forbedre brugeroplevelsen her.

Okay, jeg har din mening. Vi vil huske det i vores nye UX-design.