Lørdag 02 maj 2020
  5 Svar
  3.4K besøg
  Tilmeld
Hej!

Jeg mangler en funktion i WP Media Folder s Gallery Plugin: Hvis jeg klikker på et billede vist med WPMF Gallery i lysboksen, kan jeg kun rulle mellem billeder, der allerede er forudindlæst i Galleri.

Så besøgende, der ikke kender funktionaliteten af ​​WPMF Gallery Plugin, savner det meste af det billede, de forventer. For at tilfredsstille dem skal jeg forklare, hvordan Gallery Plugin eller rettere lysboksen fungerer - ikke som de bruges fra andre gallerier - på hver side, der indeholder et MPMF-galleri og på ethvert sprog, de har brug for. Du kan let se og bevæge denne (mærkelige) opførsel her: https://www.weinzettl.info/fotografie/landscapes/

Jeg vil gerne have, at lysboksen viser hvert billede af et udstillet galleri.

Hvis det er nødvendigt, skal lysboksen genindlæses for sig selv. Tak for at lytte.
Ernst Weinzettl
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Jeg mangler en funktion i WP Media Folder s Gallery Plugin: Hvis jeg klikker på et billede vist med WPMF Gallery i lysboksen, kan jeg kun rulle mellem billeder, der allerede er forudindlæst i Galleri. Så besøgende, der ikke kender funktionaliteten af ​​WPMF Gallery Plugin, savner det meste af det billede, de forventer. For at tilfredsstille dem skal jeg forklare, hvordan Gallery Plugin eller rettere lysboksen fungerer - ikke som de bruges fra andre gallerier - på hver side, der indeholder et MPMF-galleri og på ethvert sprog, de har brug for.

Du kan let se og bevæge denne (mærkelige) opførsel her: https://www.weinzettl.info/fotografie/landscapes/

Jeg vil gerne have, at lysboksen viser hvert billede af et udstillet galleri. Hvis det er nødvendigt, skal lysboksen genindlæses for sig selv.

Vi har dit problem, vi tjekker det og forbedrer i den fremtidige udgivelse!

Mange tak!
Skål,
mere end en måned siden
vi kontrollerer det og forbedrer i den fremtidige udgivelse! Mange tak!
Skål,

Tak for dette!

Skål!
mere end en måned siden
Er der stadig intentioner om at forbedre denne adfærd.

Indtil nu kunne jeg ikke finde nogen ændring. Med venlig hilsen
Ernst
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Er der stadig intentioner om at forbedre denne adfærd. Indtil nu kunne jeg ikke finde nogen ændring.

Vi overvejer, om dens teknik og popularitet skal implementeres i den fremtidige version.
Under alle omstændigheder bemærkede vi det i vores planlægningsområde.

Mange tak!
Skål,
mere end en måned siden
Hej,

tak for dit svar.

Da problemet vil blive løst "et eller andet sted i fremtiden" uden nogen nærmere definition, vil jeg (og bliver nødt til) at skifte til et andet galleriprodukt. Der er for meget arbejde med gallerier, og det giver ikke mening at udføre arbejdet to gange. Mine kunder SKAL se alle billeder i lysboksen, ikke engang hvad der blev indlæst, før de gik til lysboksen.

Hvis de ikke ser resten af ​​billederne, bestiller de ikke. Jeg er sikker på, at du kan forstå dette dilemma. Og det vil ikke gøre nogen forskel for dig, hvis du mister en kunde af mange. Med venlig hilsen
Ernst Weinzettl