1. Ernst Weinzettl
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Lørdag 02 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej!

Jeg mangler en funktion i WP Media Folder 's Gallery Plugin: Hvis jeg klikker på et billede, der vises med WPMF Gallery i lightboxen, kan jeg kun rulle mellem billeder, der er allerede indlæst i Galleri synet før. Så besøgende, der ikke kender funktionaliteten i WPMF Gallery Plugin, går glip af det meste af det billede, de forventer. For at tilfredsstille dem skal jeg forklare, hvordan Galleri-plugin eller rettere sagt lysboksen fungerer - ikke som de bruges fra andre gallerier - på hver side, der indeholder et MPMF-galleri og på alle sprog, de kunne have brug for.

Du kan let se og bevæge denne (mærkelige) opførsel her: https://www.weinzettl.info/fotografie/landscapes/

Jeg vil gerne have, at lightboxen skal Vis hvert billede af et viste galleri. Hvis det er nødvendigt, skal lysboksen genindlæses for sig selv.

Tak for at lytte.
Ernst Weinzettl
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Jeg mangler en funktion i WP Media Folder s Gallery Plugin: Hvis jeg klikker på et billede, der vises med WPMF Gallery i lightboxen, kan jeg kun rulle mellem billeder, der allerede er indlæst i Galleri-synet før. Så besøgende, der ikke kender funktionaliteten i WPMF Gallery Plugin, går glip af det meste af det billede, de forventer. For at tilfredsstille dem skal jeg forklare, hvordan Galleri-plugin eller rettere sagt lysboksen fungerer - ikke som de bruges fra andre gallerier - på hver side, der indeholder et MPMF-galleri og på alle sprog, de kunne have brug for.

Du kan let se og bevæge denne (mærkelige) opførsel her: https://www.weinzettl.info/fotografie/landscapes/

Jeg vil gerne have, at lightboxen viser hvert billede af et viste galleri. Hvis det er nødvendigt, skal lysboksen genindlæses for sig selv.

Vi har dit problem, vi tjekker det og forbedrer i den fremtidige udgivelse!

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
vi tjekker det og forbedrer i den fremtidige udgivelse! Mange tak!
Skål,

Tak for dette!

Skål!