1. neilforrester
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Lørdag 11 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg elsker at bruge WP Media folder på mine WordPress websteder.

Jeg har for nylig set en tutorial, der anbefaler et plugin, der registrerer billeder, der ikke er blevet brugt på dit websted, så du kan slette dem. Plugin kaldes Media Cleaner https: // wordpress .org / plugins / media-cleaner /

Jeg tror, ​​at denne funktionalitet i høj grad ville forbedre WP Media Folder og give webstedsejere en måde at holde deres websteder / diskplads under kontrol.

Jeg prøvede Media Cleaner og bemærkede, at det ikke hentede billeder, der er gemt i mit billedbibliotek, som jeg brugte i mit tema - så dette skal forbedres.

Hvis du muligvis føjer funktionaliteten til:
Søg efter ubrugte billeder.
Søg efter duplikatbilleder.
Tillad individuel sletning eller bulk-sletning.

Da jeg først så dette plugin / funktionalitet, tænkte jeg straks, at det ville være dejligt for WP Media Folder at have.

Jeg håber du gør det! :)

Med venlig hilsen,
Neil.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Hvis du muligvis føjer funktionaliteten til:
Søg efter ubrugte billeder.
Søg efter duplikatbilleder.

Disse muligheder lyder interessante i nogle tilfælde, vi vil bemærke, at der kommer en version!

Tillad individuel sletning eller bulk-sletning.

Men denne funktion er allerede inkluderet i WP Media manager standard.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
+1 til søgefunktioner for ubrugte eller duplikerede billeder.