1. vanthog
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Tirsdag 27 2018. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Mit forslag er, kan der være en tredje mulighed (Reference 1: 3 i manuel) til at importere ikke kun fra Posts kategorier og NexGen gallerier, men også fra Excel-regnearkområdet
f.eks Ark1! $ A $ 61 : $ C $ 74 i et bibliotek, der siger "Fremstilling"
Kolonne Et underkatalog Kolonne B (undermappe) Kolonne C (undermappe) Kolonne D osv. Osv
(Alle fabrikanter der starter med Letter '') (Producent) (kategori af foto af køretøjer) (bilserie)
En Alfa Romeo modelbil Guilia
En Alfa Romeo Real Car Guilia
B Bugatti Model Car Type 101
B Bugatti Real Car Type 101
osv osv

Dette vil gøre opsætningen af ​​et stort bibliotek meget hurtigere, men accepterer det faktum, at plugin er fremragende til et 'udviklende' websted, men ikke så meget for en større, mere kompliceret struktureret e-handelsdatabase, der skal konfigureres i starten af ​​udviklingen af ​​et websted.
Måske en mulig fremtidig forbedring?
Jeg er alligevel tilfreds med plugin - det bedste, jeg kunne finde til mine krav.
Med venlig hilsen
Gerald
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Dette vil gøre opsætningen af ​​et stort bibliotek meget hurtigere, men accepterer det faktum, at plugin er fremragende til et 'udviklende' websted, men ikke så meget for en større, mere kompliceret struktureret e-handelsdatabase, der skal konfigureres i starten af ​​udviklingen af ​​et websted.
Måske en mulig fremtidig forbedring?

Vi vil huske din anmodning om en fremtidig udgivelse!