1. pdusp
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Tirsdag 05 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Opret venligst små improvemets.
For små billeder i skyderen glider jeg ikke billedtekst og filnavn.
Det tager for meget plads til mobil, og når brugerens klik på tekstskyderen ikke fungerer.
tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

For små billeder i skyderen glider jeg ikke billedtekst og filnavn.
Det tager for meget plads til mobil, og når brugerens klik på tekstskyderen ikke fungerer.

Ja, denne mulighed skal tilføjes i den fremtidige version. Vi bemærkede det i vores planlægningsliste.