1. themitrecorp
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Mandag 14 2017. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Til vores specifikke brugssag ønsker vi, at WP Media Folder skal være kompatibel med Members plugin. Medlemmet plugin ( https: // wordpress .org / plugins / medlemmer/) giver administratorer mulighed for at oprette unikke roller og også give hver bruger en eller flere roller. Når man begrænser medieadgang efter roller, ser WP Media Folder ikke efter mere end en rolle. Dette betyder, at hvis nogen er tildelt mere end en rolle, vises de kun en mappe (ser ud til at være den tidligste rolle, de er tildelt).

Samlet set er den funktion, vi leder efter, brugere skal have adgang til mediemappen for hver rolle, de er tildelt, ikke kun en. Hvis denne funktion er mulig, ville vi være meget interesseret i at vide, hvornår den muligvis bliver tilgængelig.
Referencer
  1. https: // wordpress .org / plugins / medlemmer /
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg sekunderer dette! Jeg ledte efter den samme type funktionalitet og var skuffet WP Media Folder finder kun den første rolle. I mit tilfælde bruger jeg brugerrollereditor.

Alternativt og en mere elegant metode for mig ville være at begrænse adgangen efter kategori / mappe. Dette opnår dybest set den samme ting, men uden at skulle skabe flere pladsholder roller.