1. nufoundation
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 23 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Det ville være meget nyttigt at tilføje muligheden for at få et login, når en bruger forsøger at få adgang til et direkte link til en fil, der er privat. I øjeblikket står det bare ikke autoriseret, hvilket ikke er meget nyttigt for brugeren.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Det ville være meget nyttigt at tilføje muligheden for at få et login, når en bruger forsøger at få adgang til et direkte link til en fil, der er privat. I øjeblikket står det bare ikke autoriseret, hvilket ikke er meget nyttigt for brugeren.

Ja, denne funktion er så nyttig i nogle tilfælde. I en hastesag bør du ansætte en freelancer eller kontakte vores partnere:
https://www.joomunited.com/web-development

I hvert fald blev det bemærket i vores planlægningsområde.