Tirsdag 20. juli 2021
  1 Svar
  40 besøg
  Tilmeld
Mulighed for at tilføje flere brugerkoder i notifikationsmailen "En fil downloades". Det er muligt at få vist brugernavnet (hvis brugeren er logget) og den downloadede fil, men vi kan f.eks. Ikke tilføje brugerens e-mail-felt eller et andet felt, som jeg har tilføjet med et medlems-plugin (som samfund eller telefon).
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Mulighed for at tilføje flere brugerkoder i notifikationsmailen "En fil downloades". Det er muligt at få vist brugernavnet (hvis brugeren er logget) og den downloadede fil, men vi kan f.eks. Ikke tilføje brugerens e-mail-felt eller et andet felt, som jeg har tilføjet med et medlems-plugin (som samfund eller telefon).

Ja, denne funktion er ikke implementeret endnu, men jeg vil føje den til vores liste over funktionsanmodninger og huske det for en fremtidig frigivelse.