Tirsdag den 13. juli 2021
  1 Svar
  53 besøg
  Tilmeld
Når du bruger søgewidget i elementor, kan du ikke søge efter mappenavn, kun filnavnet. Vi har mange mapper, det er vigtigt for os at søge i mapper og downloade alle filerne i denne. Kunne de tilføje denne funktionalitet? Tak!
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Når du bruger søgewidget i elementor, kan du ikke søge efter mappenavn, kun filnavnet. Vi har mange mapper, det er vigtigt for os at søge i mapper og downloade alle filerne i denne. Kunne de tilføje denne funktionalitet?

Vi understøtter søgning af filer i øjeblikket. Til kategorisøgning overvejer vi dette i den fremtidige version!