Onsdag den 12. maj 2021
  1 Svar
  430 besøg
Hej,
jeg kan se, at du kan give ejere og administratorer besked, kan vi også underrette abonnenter, når en fil uploades?
tak skal du have
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Jeg ser, at du kan underrette ejere og administratorer, kan vi også underrette abonnenter, når en fil uploades?

Dette er noget, der ikke er muligt i vores plugin i øjeblikket. Vi vil overveje det i en fremtidig version.
Vi har dog planlagt at implementere funktionen: "Send e-mail pr. Kategori" i version 5.5.
Vi tror, ​​at denne funktion ville hjælpe dig på en eller anden måde.

Håber dette hjælper!