1. [beskyttet via e-mail]
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 06 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Som anbefalet i min billet tilføjer jeg denne anmodning om funktion til WP File Download af WP File Download .

Kan vi være i stand til at vælge mange forskellige brugere, der kan se en bestemt mappe på frontend? I øjeblikket tillader du kun en bestemt bruger at være i stand til at se kataloget på frontend med funktionen "Enkelt brugeradgang". Men vi vil gerne have, at flere brugere skal have adgang.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Kan vi være i stand til at vælge mange forskellige brugere, der kan se en bestemt mappe på frontend? I øjeblikket tillader du kun en bestemt bruger at være i stand til at se kataloget på frontend med funktionen "Enkelt brugeradgang". Men vi vil gerne have, at flere brugere skal have adgang.

Denne funktion er så nyttig i nogle tilfælde, vi vil overveje den i den kommende version.