1. David Jorissen
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Onsdag den 15 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej

Jeg har for nylig købt dit WP File download plugin til vores abonnementsbaserede medlemskabsside. Vi plejede at have et andet plugin til det, men da vi skiftede vores medlemsadministrationssoftware til aMember Pro, forårsagede den anden filhåndtering problemer med aMember-scriptet, og at plugins support ikke svarede, så vi skiftede vores filhåndtering til din, da du er en medlem. partner.

En funktion af det andet plugin var virkelig praktisk og vigtigt for os, og desværre mangler vi det i dit plugin. Det var muligheden for at begrænse mængden af ​​downloads pr. Bruger pr. Given periode. F.eks. Kunne vi indstille en downloadgrænse efter vores valg pr. Bruger. Hvert medlem kunne udløse dvs. 1, 3 , 5 eller 10 unikke downloads pr. Dag eller uge eller måned (uanset hvilken periode vi valgte at opsætte). Hvis medlemmet nåede den mængde unikke downloads pr. Periode, ville han ikke kunne downloade nyt indhold, før den periode, vi indstiller, var gået. Ved at gøre dette kunne vi forhindre folk i at købe et måneds abonnement, downloade alt indhold og annullere deres abonnement for derefter at vende tilbage et halvt år eller et år senere og gøre det samme. Med en downloadgrænse kunne vi indstille det, så de skulle have et abonnement i mindst 2 eller 3 måneder, før de kan hente alt indhold. Indholdsdråb går for langt med at begrænse, da de ikke ville have adgang til alle indlæg, og vi ønsker, at de skal kunne vælge, hvilket indhold de vil downloade først.

Er dette en funktion, som du vil være villig til / i stand til at implementere i fremtiden?

Tak på forhånd.

Med venlig hilsen
David
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Er dette en funktion, som du vil være villig til / i stand til at implementere i fremtiden?

Ja, begrænsningen er nyttig i nogle tilfælde. Vi overvejer dette i den fremtidige udgivelse.
Som nogle brugers anmodning vil vi prioritere den højere.