Mandag 16. marts 2020
  2 Svar
  2,7 tusind besøg
  Tilmeld
Hej team,

vi har bedt for nogle måneder siden om uploadværktøjet. Vi vil gerne vide, om der er noget kørekort, der forbedrer systemet for at tillade masseupload?

Vores situation er, at der er visse kategorier med samme sæt dokumenter, bruger ønsker at uploade de samme filer til alle de valgte mapper på én gang.

f.eks.

Dokument

- Afdeling A

- Afdeling B

- Afdeling C

Brugere ønsker at uploade den samme fil til Afdeling A, Afdeling B og Afdeling C på én gang.
mere end en måned siden
Hej,

tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Du kan indstille flere kategorier for en fil i øjeblikket.
Vi har imidlertid planlagt at frigive en ny filimportørmulighed. Det betyder, at du kan synkronisere mapper fra din FTP til vores plugin.

Dette ville være på version 4.9.0. Mange tak!
mere end en måned siden
Tak for svar, kan jeg vide, hvornår frigives 4.9.0?