1. tgoasis
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 16 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej team,

Vi har spurgt for et par måneder siden om upload-værktøjet, vi vil gerne vide, om der er noget kørekort, der kan forbedre systemet for at tillade masseupload?

Vores situation er, at der er visse kategorier med samme sæt dokumenter, brugeren vil uploade de samme filer til alle den valgte mappe på én gang.

for eksempel

Dokument

- Afd. A

- Afd. B

- Afd. C

Brugere vil uploade den samme fil til Afdeling A, Afdeling B og Afd. C på en gang.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Du kan indstille flere kategorier for en fil i øjeblikket. Vi har imidlertid planlagt at frigive en ny mulighed for filimportør.
Det betyder, at du kan synkronisere mapper fra din FTP til vores plugin. Dette ville være på version 4.9 .0.

Accepteret svarVenter på moderering
Tak for svar, kan jeg vide, hvornår frigives 4.9 .0?