1. innovanity
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Tirsdag 14 2020. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vi vil gerne tildele et billede til hver af de forskellige mapper i vores filsystem.

Da vi kan tildele et billede eller ikon til filer, har vi brug for noget lignende til mapperne, for at vedhæfte et brugerdefineret billede / ikon (og bruge det som "kategori" med det "omslag";).

Tak på forhånd.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Da vi kan tildele et billede eller ikon til filer, har vi brug for noget lignende til mapperne, for at vedhæfte et brugerdefineret billede / ikon (og bruge det som "kategori" med det "omslag";).

Ja, muligheden for at ændre ikon for kategori er ikke implementeret endnu. Vi vil overveje det til en fremtidig version.