1. ehernandez245
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 06 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej
Plugin er en fantastisk god løsning til vores intranet, men hvis jeg ønsker, at mine brugere bare skal downloade visse dokumenter, kan jeg kun delvist gøre det. Det ser ud til, at trods at gemme eller deaktivere downloadindstillingen, kan brugere stadig downloade dokumentet. ved at trykke på filnavnet. Baseret på tidligere spørgsmål / svar i forummet vil dette spørgsmål blive behandlet i 4.7 opdateringsudgivelsen, nogen idé om, hvornår det måtte være? Kan PDF-dokumenter, der indeholder sikkerhedsindstillinger (adgangskodebeskyttelse), fortsat holde disse indstillinger efter en upload til WP File Download ?

Tak på forhånd!!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her.

Plugin er en fantastisk god løsning til vores intranet, men hvis jeg ønsker, at mine brugere bare skal downloade visse dokumenter, kan jeg kun delvist gøre det. Det ser ud til, at trods at gemme eller deaktivere downloadindstillingen, kan brugere stadig downloade dokumentet. ved at trykke på filnavnet. Baseret på tidligere spørgsmål / svar i forummet vil dette spørgsmål blive behandlet i 4.7 opdateringsudgivelsen, nogen idé om, hvornår det måtte være? Kan PDF-dokumenter, der indeholder sikkerhedsindstillinger (adgangskodebeskyttelse), fortsat holde disse indstillinger efter en upload til WP File Download ?

Ja, køreplanen er blevet ændret efter vores problem under implementering af seje funktioner.
Det "adgangskodebeskyttelse til filer" funktion er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 5.1
(vi er i øjeblikket i version 4.7. 9 ).

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

WP File Download har allerede en filadgangshåndtering efter brugerrolle eller brugervalg: https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-kategorier # toc-7-file-access-and-management-limitation
Dette vil begrænse download og preview til de autoriserede brugere.

Med venlig hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Er det muligt at gøre downloads overhovedet ikke tilgængelige, jeg vil gerne, at mine brugere kun (for) får vist PDF-dokumenter og deaktiverer downloading sammen.
Hvis der også er en forhåndsvisning af en PDF, i bunden er der en værktøjslinje (se vedhæftet fil) med en download-mulighed, kan den deaktiveres?

Tak skal du have.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Juliush14,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er det muligt at gøre downloads overhovedet ikke tilgængelige, jeg vil gerne, at mine brugere kun (for) får vist PDF-dokumenter og deaktiverer downloading sammen.
Hvis der også er en forhåndsvisning af en PDF, i bunden er der en værktøjslinje (se vedhæftet fil) med en download-mulighed, kan den deaktiveres?

Vi har en mulighed for at skjule Download-knappen, når du forhåndsviser PDF i lightbox, er der ingen Download-knap,
tjek venligst vores demo nedenfor:

https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /